Siertuin en Moestuin

Siertuin in combinatie met moestuin.

U ziet op de foto’s een nieuwbouwhuis met een ruime tuin. De wens van de tuinbezitters is: een siertuin en moestuin. Er is een mooi tuinplan gemaakt, waarbij de wensen van de bewoners goed invulling hebben gekregen. Door aan de achterkant van het huis een mooie hoge hardhouten pergola te bouwen, zal het nieuwbouwhuis een andere aanblik krijgen. Nu zijn de klimplanten die zijn aangeplant nog klein, maar als je een paar jaar verder bent is dit mooi groen.

Terras en moestuin.

Bij het terras zijn 3 Quercus palustris (dakvorm) aangeplant, de bomen zullen na enkele jaren zorgen voor voldoende schaduw, een natuurlijke parasol. Vanaf het terras stap je zo de moestuin in. De looppaden zijn van boomschors, er is een tuinkas geplaats en enkele houten moestuinbakken zoals u op de foto’s ziet. Dit geeft de mogelijkheid om groente en kruiden in eigen tuin te verbouwen, makkelijk zo dicht bij de keuken.

Gazon en plantenborder.

Er is in de tuin een ruim gazon aangelegd met daarom heen een mooie plantenborder. Hierdoor is het een prettige, groene tuin geworden. Zoals u ziet is de beplanting nog jong, maar deze zal groter en mooier worden door de jaren heen. Het resultaat van deze siertuin in combinatie met de moestuin is helemaal geworden zoals wenselijk was. Eigenlijk zijn in deze tuin veel stijlen gecombineerd, modern, klassiek, natuurlijk, heel leuk. Op onze website staan tuinen in veel verschillende stijlen, klik hier voor tuinfoto’s. Wilt u tuinen bezoeken dan raden wij “De Tuinen van Appeltern” bij u aan, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op