Stadstuin-achtertuin

Achtertuin:

U ziet een stadstuin in Arnhem-Noord. De achtertuin is te bereiken via een smal pad naast het mooie hoge pand. De opbergruimte in de achtertuin is beperkt daarom is er een op maat gemaakte schuur gebouwd voor fietsen, gereedschap en dergelijke. Een op maat gemaakte schuur is voor deze achtertuin perfect, er blijft zo genoeg ruimte over om te zitten en buiten te eten met elkaar. Vanuit de openslaande deuren komen de bewoners op een vlonder terras, met aansluitend Schellevis tegels.

Erfafscheiding:

De erfafscheiding was al aanwezig en is gebleven, het zijn oude muren die gedeeltelijk begroeid zijn en veel sfeer geven. De al aanwezige bomen achter in de tuin zijn blijven staan. Op tijd snoeien van de begroeiing en de bomen is wel nodig. Maar het groen maakt van deze stadstuin een echte tuin en geen binnenplaats. Het is een heerlijk plek geworden voor een lange zomeraond buiten.

Tuinontwerp:

Of u nu een kleine of grote tuin bezit een goed tuinontwerp is de basis. Juist bij een kleine tuin is het op de juiste manier inrichten van de ruimte heel belangrijk. Als de basis goed is beleeft u jarenlang plezier van de tuin. Bekijk meer tuinontwerpen, klik hier. Wilt u een tuinontwerpen laten maken voor uw eigen tuin, neem dan even contact met ons op. Het perceel oppervlak is bepalend voor de kosten voor het tuinontwerp. meer tuinfoto’s bekijken dat kan op deze website maar ook op Instagram of Pinterest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op