Stadstuin Wageningen

Stadstuin Wageningen:

Op loopafstand van het centrum van Wageningen ligt deze mooie groene stadstuin. Het is een lange smalle achtertuin. De tuineigenaren wilden een groene tuin met vele leven in de tuin zoals, bijen, vlinders, hommels. Hier is bij het tuinontwerp en het kiezen van de beplanting rekening mee gehouden. Om de lange achtertuin te doorbreken zijn er Cortenstaal plantenbakken geplaatst. Er is gebruik gemaakt van verschillende verhardingsmaterialen. Hierdoor is het een hele andere achtertuin geworden, het is nu plezierig en fijn om in te zitten. Er zijn ook meerdere mogelijkheden om te relaxen en te genieten gerealiseerd. Dit doen de tuinbezitters dan ook zeker. Al met al een natuurlijke groene achtertuin in de stad. Wilt u voorbeelden van een tuinontwerp bekijken, klik dan hier.

Tuinvragen of inspiratie op doen?

Heeft u tuinvragen of wilt u tuininspiratie op doen? Brengt u dan eens een bezoek aan “Appeltern Adventure Gardens”, geopend van maart t/m december. Elk weekend is er ook een hovenier aanwezig om tuinvragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie, klik dan hier. Heel leuk is het ook om tuininspiratie op te doen online, kijk eens op Pinterest, klik hier.

Tuin in Wageningen:

Bezit u een tuin en weet u niet zo goed hoe u deze het beste kan indelen en ontwerpen. Of heeft u een probleem met het tuinonderhoud? Vraag advies! De hoveniers (tuinmannen en tuinvrouw) komen veel in Wageningen voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Nog andere tuinfoto’s van een tuin in Wageningen bekijken? Klik dan hier voor meer inspiratie!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op