Tuinaanleg Huissen

Tuinaanleg kleine achtertuin:

Een tuin bezitten is echt fijn! De tuin hoeft echt niet heel groot te zijn. Op de foto’s ziet u het resultaat van tuinaanleg van een kleine achtertuin in Huissen. De tuin is praktisch en vanuit de woonkamer goed zichtbaar, schuifpui open en lekker genieten. De loungebank is tegen de schuur aan geplaatst zodat de tuin ook ruimtelijk blijft. Naast de poort is een Quercus Ilex geplant, deze moet nog groeien maar geeft groen aan de tuin. Het gaaswerk met klimop neemt het zicht op de containers weg. Zoals u ziet is er aan beide zijden van het terras groenblijvende beplanting aangeplant. Alle beplanting is nog jong maar deze aanplant geeft nu al sfeer. Beplanting is altijd belangrijk in een tuin zo ook bij de tuinaanleg in Huissen.

De tuinbezitters hebben zelf sfeervolle verlichting aangebracht dus in de avond is de tuin heel mooi verlicht en prettig om naar te kijken.

Tuinonderhoud kleine achtertuin:

De bewoners houden de tuin netjes bij. Een kleine tuin is niet veel werk dus genoeg tijd om te ontspannen. Maar af en toe moet je toch even vegen, onkruid verwijderen, de klimplant en leiboom aanbinden en soms wat bijsnoeien. Wat natuurlijk altijd belangrijk is: op tijd en voldoende water geven zodat de beplanting goed kan groeien. Tips over water geven leest u door hier te klikken.

Tuinaanleg inspiratie:

Voor elke nieuwe tuin is inspiratie opdoen belangrijk. Heel leuk is het om dan eens “De Tuinen van Appeltern” te bezoeken. Hier kun je rustig rond lopen en bekijken welke bestrating, erfafscheiding, planten enz je mooi vind. De hovenier kan dan met je overleggen of deze keuze ook geschikt is voor jullie tuin. Voor inspiratie van beplanting, ook klimplanten, kijk ook eens op onze Pinterest pagina, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op