Tuinaanleg Rozendaal

Tuinaanleg Rozendaal

Bij dit huis in Rozendaal is een moderne tuin gerealiseerd. Het tuinontwerp is zo gemaakt dat door het lijnenspel de tuin veel groter lijkt dan in de oude bestaande situatie. Dit komt ook door de lange witte plantenbak die diepte geeft, een echte blikvanger. Voordat de tuinaanleg in Rozendaal kon beginnen is de hele tuin leeggehaald, alleen de tuinoverkapping is blijven staan. De overkapping is door de bewoners in kleuren die passen bij het huis geschilderd.

Terras Tuin Rozendaal

Er is een mooi terras van keramische tegels gemaakt, het terras loopt door onder de overkapping. Aansluitend aan de keramische tegels is een pad van gebakken en getrommelde waalformaat klinkers gestraat. Vanaf dit pad zijn er traptredes om het hoogteverschil in de tuin te overbruggen. In het lagere deel van de tuin is grijs ardennersplit gebruikt voor de looppaden en de extra zithoek onder de pergola achterin de tuin.

Gazon en beplanting

Op de tuinfoto’s ziet u goed het ruime gazon, dit geeft rust aan deze moderne tuin. De beplanting is zo gekozen dat er steeds iets in bloei staat. Hierdoor is het lang genieten van de beplanting in de tuin. In het najaar en winter geven de siergrassen ( Miscanthus sinensis Gracillimus ) nog veel sfeer.

Tuinplan

Elk huis verdient een mooie tuin, waar u ook woont of hoe groot uw tuin ook is. Een goed tuinplan, tuinontwerp is altijd de basis, klik voor meer informatie hierover, hier. Wilt u voorbeeldtuinen bekijken dan kunt u een bezoek brengen aan “de Tuinen van Appeltern”.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op