Terug naar Voortuinen

Voortuin en oprit Arnhem

Mooie voortuin en ruime oprit:

U ziet een ruime oprit van H-profielstenen en een mooie voortuin in Arnhem. Als erfafscheiding is gebruik gemaakt van betongaasmatten met klimop er tegenaan. Dit is een mooie smalle erfafscheiding en voor een oprit erg geschikt. Voor het huis is berggrind aangebracht, waardoor de bewoners makkelijk bij de ramen en de zijkant van het huis kunnen komen. De border is door de tuinbezitter zelf heel mooi aangeplant. Het gazon ligt er goed onderhouden bij. Door deze nieuwe voortuin komt de woning goed tot zijn recht.

Oprit Arnhem:

Een mooie ruime oprit, dat is wat iedereen wil. Er zijn veel verschillende soorten stenen, om te bestraten mogelijk, keuze genoeg. Het is erg afhankelijk van wat bij uw huis past. Wat u mooi vind en welk budget u aan de oprit wilt besteden. Wilt u een voorbeeld van een andere oprit bekijken? klik hier. U kunt ook eens in “de Tuinen van Appeltern” gaan kijken voor inspiratie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op