Terug naar Voortuinen

Fietsenstalling in de voortuin

Fietsenstalling

Een fietsenstalling in de voortuin kan heel praktisch zijn. Op de foto’s zie je een fietsenstalling met Sedumdak en klimop aan de zijkanten. Een mooie oplossing om de fietsen droog en handig weg te zetten. De klimop en de beplanting naast de stalling moet nog groeien, maar het ziet er nu al leuk uit. Om een ander project van een voortuin met een stalling voor fietsen en de containers te bekijken, klik hier. Op Pinterst zijn ter inspiratie ook voorbeelden te zien, klik hier.

Voortuin:

De voortuin is zeer bepalend voor het aangezicht van de woning. Naast dat het praktisch moet zijn, geeft groen heel veel meerwaarde. Ook in een voortuin is de juiste balans van verharding en groen heel belangrijk. Is er weinig ruimte dan kan een klimroos of klimhortensia tegen een muur aan een idee zijn. Voor voorbeelden van klimplanten, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op