Hovenier Ede

Hovenier Ede

Voor verschillende tuinbezitters komt de hovenier van Lensen regelmatig in Ede, voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. In Ede worden regelmatig nieuwe huizen gebouwd en ontstaan nieuwbouwprojecten; zoals op het Enka terrein. Bij een nieuw huis, hoort een nieuwe tuin dus u zoekt een hovenier. Ook als u een bestaande tuin wil veranderen bent u bij de hovenier aan het juiste adres.

Tuinontwerp Ede:

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Als u plannen aan het maken bent informeert u dan naar de kosten van een goed en duurzaam tuinontwerp. Lensen hoveniers heeft veel ervaring in het maken van tuinontwerpen, wilt u voorbeelden bekijken, klik dan hier. Vaak krijgen we de vraag, waarom moet ik betalen voor een ontwerp? Het maken van een tuinontwerp is een creatief proces waarbij veel randvoorwaarden van belang zijn. Dit kost tijd en energie, maar daar krijgt u dan ook een goed plan voor. Bij het inzichtelijke ontwerp ontvangt u een offerte en alles wordt met u besproken door Joost Lensen.

Tuinaanleg Ede:

Als het tuinontwerp en de offerte naar uw wens zijn dan kunnen alle materialen worden besteld en zetten wij de tuinaanleg in de planning. Als de tuinaanleg in Ede start dan zal eerst het grondwerk gebeuren. Goed grondwerk is de basis van iedere tuin. Hierna ziet u dat stapje voor stapje uw tuin in Ede vorm begint te krijgen. Een goede verhouding van harde materialen en beplanting is belangrijk voor een mooie tuin. Voldoende groen geeft u meer tuingeluk! Als de hovenier uw tuin in Ede heeft afgerond kunt u verder de tuin inrichten met uw tuinmeubels en parasol.

Tuinonderhoud Ede:

Elke tuin vraagt op het juiste moment het juiste tuinonderhoud. Vraag uw hovenier na de tuinaanleg advies over het tuinonderhoud van uw tuin. Wilt u af en toe uw tuin laten onderhouden door de hovenier, klik dan hier, voor meer informatie.

Tuinfoto’s:

Op deze website ziet u veel voorbeeldtuinen en tuinfoto’s, klikt u hier. U kunt echter ook inspiratie op doen op Instagram, klik hier, of op Pinterest, klik hier. Door tuinfoto’s te bekijken kunt u veel ideeën opdoen voor uw eigen tuin. Veel succes met de voorbereiding van uw tuin. Heeft u hulp nodig vul dan het contact formulier in, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op