Tuinaanleg Renkum

Tuinaanleg Renkum:

Tuinaanleg van een moderne tuin met een groot gazon in Renkum. Wat meteen opvalt in deze tuin zijn de twee grote oude bomen. Oude bomen geven veel sfeer en natuurlijke schaduw. Onder de bomen is boomschors aangebracht met ervoor moestuinbakken.

Terras tuinaanleg Renkum:

Bij de tuinaanleg zijn twee ruime terrassen gerealiseerd. Dit geeft de mogelijkheid van relaxen onder de overkapping bij een vuurtje. Eten op het terras dat aansluit aan de tuindeuren en chillen op het zijterras.

Gazon en beplanting:

Het ruime gazon geeft deze groene tuin een mooie uitstraling. De beplanting in de border sluit hier goed op aan. Natuurlijk vraagt het gazon een wekelijkse maaibeurt en moeten de bewoners af en toe kantjes knippen en onkruid wieden, maar het tuinonderhoud is te overzien. Al met al is het een moderne tuin met een natuurlijke uitstraling geworden waar het na een werkdag heerlijk is om te relaxen. Wilt u andere foto’s van beplanting in een voortuin in Renkum bekijken? Klik dan hier.

Wist u dat u veel tuininspiratie kunt opdoen op Instagram, klik hier of Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op