Tuinaanleg Renkum

Tuinaanleg Renkum:

Tuinaanleg van een moderne tuin met een groot gazon in Renkum. Wat meteen opvalt in deze tuin zijn de twee grote oude bomen. Oude bomen geven veel sfeer en natuurlijke schaduw. Onder de bomen is boomschors aangebracht met ervoor moestuinbakken. De vraag naar het creëren van een moestuin of enkele moestuinbakken neemt de laatste paar jaar weer toe. Het zelf verbouwen van groente en kruiden geeft rust en ontspanning. Daarnaast is het handig om even dat kleine snufje peterselie wat je soms maar nodig hebt in een gerecht uit de eigen tuin te halen. Sommige kruiden zijn ook nog eens decoratief, neem bijvoorbeeld Rozemarijn.

Terras tuinaanleg Renkum:

Bij de tuinaanleg zijn twee ruime terrassen gerealiseerd. Dit geeft de mogelijkheid van relaxen onder de overkapping bij een vuurtje, met uitzicht op de tuin. Eten kan op het terras dat aansluit aan de tuindeuren.  Vanaf einde middag is het heerlijk zitten op het zijterras. Vanaf elk terras is er een ander zicht op de tuin, heel leuk.

Gazon en beplanting:

Het ruime gazon geeft deze groene tuin een mooie uitstraling. De beplanting in de border sluit hier goed op aan. Natuurlijk vraagt het gazon een wekelijkse maaibeurt en moeten de bewoners af en toe kantjes knippen en onkruid wieden, maar het tuinonderhoud is te overzien. Al met al is het een moderne tuin met een natuurlijke uitstraling geworden waar het na een werkdag heerlijk is om te relaxen. Wilt u andere foto’s van beplanting in een voortuin in Renkum bekijken? Klik dan hier.

Wist u dat u veel tuininspiratie kunt opdoen op Instagram, klik hier of Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op