Grote achtertuin Arnhem

Grote achtertuin in Arnhem:

Een mooie grote achtertuin met zelfs een stuk bostuin in Arnhem. De tuineigenaren hebben een prachtige plek, maar hoe ze die tuin het beste konden inrichten dat was de vraag. Na overleg met Joost Lensen is er een tuinontwerp gemaakt. Het resultaat van de tuinaanleg van deze grote achtertuin in Arnhem is op de tuinfoto’s goed zichtbaar.

Tuinaanleg in Arnhem:

Tuinen in Arnhem geven vaak uitdagingen door de hoogteverschillen die we tegenkomen. Ook bij de tuinaanleg van deze tuin was er veel hoogteverschil zoals op de foto’s te zien is. Vanaf het boventerras dat al aanwezig was, kijk je prachtig op de benedentuin en het stuk bostuin. In het midden van de tuin is een grote brede trap gerealiseerd. Met de tuinaanleg zijn de hoveniers zes weken druk geweest, daarna hebben de tuineigenaren tuinmeubels en details aangebracht die veel sfeer geven.

Bostuin:

In het stuk bostuin zijn paden van houtsnippers gerealiseerd. Als je achter in de bostuin staat kijk je heel mooi op het huis en de tuin. In de geplaatste tuinoverkapping beleef je vakantie in eigen tuin. Je kunt er heerlijk rond het houtvuur zitten mijmeren en tot rust komen met je blik op de tuin. Wilt u veschillende overkappingen bekijken, klik hier, inspiratie via Instagram, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op