Patiotuin Arnhem

Patiotuin:

Een patiotuin is een omsloten, afgeschermde tuin met een intieme sfeer. Deze tuin in Arnhem heeft al een fijne sfeer door de veranda aan het huis. Vanuit wat er al is zijn de tuinwensen verder tot stand gekomen. Zoals op de tuinfoto’s te zien, is er zowel een groene erfafscheiding als een mooie schutting.

Sierbestrating patiotuin:

De sierbestratingstegel Solo Stone Dessin Belgium Flower White, is een echte blikvanger. Het wit van het bloemmotief komt terug in de witte bloembakken van Adezz en in het witte hout van de veranda. Voor het achterste terras waar de loungebank op staat is voor de keramische tegel Solostone Uni Earth Grey gekozen.  Een keramische tegel is duurzaam en kleurvast.

Leuke details:

De aanwezig trampoline is ingegraven en het kunstgras sluit er keurig op aan. Leuk detail is de op maat gemaakte houten bar en de pergola. De witte regen die tegen de pergola aan is geplant moet nog groeien maar zal voor een mooie groene omlijsting zorgen. De tuinbezitters hebben de tuin verder met mooie details aangekleed en de beide honden bekijken alles op hun gemak.

Voor tuininspiratie kunt u ook andere projectfoto’s op onze website bekijken, klik hier of zoek eens op Instagram of Pinterest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op