Zwembadtuin Ede

Zwembadtuin Ede

Je ziet een zwembadtuin in Ede. Het tuinontwerp en de tuinaanleg bij dit nieuwbouwhuis is door Lensen hoveniers in 2022 gerealiseerd. Rondom het zwembad in de achtertuin is een vlonder van composiet aangelegd. Heel mooi is de witte lange bank met daarop dezelfde composiet vlonder planken. Aansluitend, een ruim terras van 100 x 100 keramische tegels. Op het terras is een eettafel geplaatst die weer heel mooi bij de lange bank past.

Beplanting zwembadtuin Ede

Om voldoende groen in de tuin te realiseren zijn er 3 beplantingvakken gemaakt en is er een groene erfafscheiding aangeplant. In de grootste plantenborder staan twee olijfbomen, dit geeft veel sfeer. Het onderhoud aan deze tuin is goed te overzien. Nu de beplanting nog jong is zal er zo af en toe onkruid tussen de beplanting verwijderd moeten worden, maar dat is goed bij te houden.

Tuininspiratie

Wist je dat in Appeltern Adventure Gardens meer dan 200 voorbeeldtuinen zijn te bewonderen. Voor inspiratie van allerlei soorten beplanting kun je de plantenencyclopedie bekijken, klik hier. Wil je na het bekijken van deze foto’s meer tuininspiratie opdoen van een zwembadtuin, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op