Klassieke tuinen

U wilt een klassieke tuin.

Klassieke tuinen kenmerken zich door zijn romantische sfeer en statige uitstraling. Men denkt bij een klassieke tuin vaak aan een kasteeltuin waarbij symmetrie, strak geknipte hagen en buxusvakken een belangrijk element zijn. Nu beschikt er bijna niemand over een kasteel, maar een klassieke tuin is door uw hovenier wel te realiseren. Bij een klassieke romantische tuin kunt u denken aan weelderige borders en een keurig gemaaid gazon. De juiste beplanting geeft klassieke tuinen een mooie uitstraling.

Klassieke tuinelementen.

Vaak zien wij dat er bepaalde elementen van een klassieke tuin wenselijk zijn. Hierbij moet u denken aan blokjes van hagen die een symmetrie vormen, of een rozenperk. Deze worden dan in het tuinontwerp of beplantingsplan gerealiseerd. Een combinatie van verschillende tuinstijlen kan heel goed en geeft een mooie klassieke tuinsfeer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op