Klassieke achtertuin

Klassieke achtertuin Wolfheze.

Na het plaatsen van een mooi kantoor in de achtertuin was aanpassing van de bestaande tuin noodzakelijk. De bewoners houden van een klassieke tuin waar voldoende bloeit en het in de winter niet kaal is. Door inspiratie op te doen bij “De tuinen van Appeltern” en na verschillende gesprekken met Joost Lensen is er een mooi tuinontwerp ontstaan. Door de bebouwing in de tuin was het niet eenvoudig, maar het resultaat mag er wezen. De ronding met vakken met Ilex en Rozen erin geeft dat het de klassieke achtertuin is geworden die de bewoners voor ogen hadden.

Juiste combinatie verharding en beplanting.

Op de foto’s kunt u duidelijk zien hoe belangrijk de juiste keuze van materialen en beplanting in een tuin is. Doordat er veel verschillende gebouwtjes in deze tuin staan zijn planten heel belangrijk. Zou je alleen maar de tuin bestraten dan zou het geen prettige tuin worden. Een goed voorbeeld is het pad naar het achterste gebouw toe. De beplanting aan beide zijden van het pad geeft veel sfeer, trekt insecten en geeft leven aan de tuin. De groene erfafscheiding en de afscheiding van klimop waarachter de vuilniscontainers zijn geplaatst maken de tuin helemaal af.

Wilt u meer tuinfoto’s en projecten bekijken, klik hier. Ook kunt u tuininspiratie opdoen op Instagram, klik hier en Pinterest klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op