Terug naar Grote tuinen

Grote landelijke tuin Bennekom

Grote landelijke tuin Bennekom:

U ziet een mooie landelijke tuin rondom een rietgedekte woning in Bennekom. Rondom het huis is grind en beplanting aangebracht. De bestrating bestaat uit klinkers en voor het terras zijn Schellevis tegels gebruikt. Wat opvalt is het ruime gazon en de grote vijver. Leuk is de boomhut die door de eigenaar met zijn zoon zelf is gemaakt. Onder de boomhut zijn houtsnippers aangebracht. De beplanting maakt deze tuin echt af.

Tuinonderhoud:

De foto’s van deze tuin zijn gemaakt redelijk snel na de tuinaanleg, u ziet op de tuinfoto’s dat de beplanting nog jong is. Hierdoor is de eerste twee jaar na de tuinaanleg het tuinonderhoud ook meer werk. De bewoners hebben een onderhousabonnement zodat het juiste onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd en de tuin zich goed en mooi kan ontwikkelen. Wilt u meer informatie over een abonnement, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op