Voortuin Doorwerth

Voortuin Doorwerth.

Deze voortuin in Doorwerth is al weer enkele jaren geleden gerealiseerd. U ziet dat ook met een kleine voortuin veel mogelijk is. Door een goed tuinontwerp van de voortuin, is het prettig thuis komen. Om bij de voordeur te komen moeten de bewoners een trap op, maar door naast de trap groenblijvende beplanting aan te planten krijgt de trap een prettige uitstraling. Voor een voortuin is het van belang dat de verhouding; harde materialen en beplanting klopt. Zo oogt het niet stenig maar blijft het een tuin.

Voortuin sierbestrating.

Welke sierbestrating u kiest voor de voortuin is erg belangrijk. Verdiep u in kleur, soorten en de manieren waarop sierbestrating kan worden gelegd. Joost Lensen kan u helpen hierbij en u voorbeelden laten zien zodat u een bewuste keuze kunt maken. Let ook op dat de bestrating bij uw huis past. U kunt wil voorbeeld foto’s van tuinen op deze website vinden, waardoor u meer idee├źn kunt op doen, klik hier. Kijkt u ook eens op Pinterest.

Tuinonderhoud voortuin.

Elke tuin vraagt tuinonderhoud, maar hoeveel tuinonderhoud dat maakt een groot verschil. Belangrijk is dat u niet meer tuinwerk heeft dan u aan kan. Zowel een grote als een kleine tuin kan veel of weinig werk zijn. Door de juiste materialen en beplanting te kiezen hoeft u niet veel werk aan uw tuin te hebben. Bespreekt u van te voren bij het maken van het tuinontwerp hoeveel tijd en energie u zelf aan uw tijd wil besteden. U kunt er ook voor kiezen om uw tuin te laten onderhouden, hier zijn verschillende mogelijkheden voor, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op