Grote landelijke tuin

Tuinaanleg grote landelijke tuin.

Op deze foto’s ziet u een mooie landelijke tuin bij een sfeervolle woning met rieten kap. Een heerlijke plek met veel ruimte. Waar moet je beginnen om zo’n tuin in te richten? Hoe maak je zichtlijnen en behoud je het uitzicht? Een tuinontwerp is een goede start. Wat zijn de wensen van de klant, wat is haalbaar. Kan de tuinbezitter veel tijd tuinierend in de tuin doorbrengen? Dit soort vragen komen o.a. aan bod bij een eerste gesprek.

Ruime tuin met appelboompjes.

Op deze foto’s ziet u twee ruime terrassen, één bij het huis en één bij de overkapping aansluitend aan de schuur. Beide grenzen aan het gazon en geven een ander zicht op de tuin. In de plantenborders zijn mooie groepen beplanting aangeplant. In het gazon aan de zijkant zijn appelboompjes geplant, zo creëer je een kleine eigen boomgaard. Voor het huis zijn cirkels met siergrassen gerealiseerd met daaromheen grijs Ardennersplit. Heel leuk is ook de hoek met het bloemenmengsel, een fleurig geheel.

Erfafscheiding van Engels hekwerk.

Rondom de tuin is een Engels hekwerk geplaatst, dit past perfect bij de landelijke stijl en uitstraling van de grote tuin. Wat verder opvalt is het mooie ruime kippenhok, de kippen hebben hier een heerlijk leven. Al met al een fijne tuin, waarbij er veel mogelijkheden zijn om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De overkapping is stijlvol ingericht en vergroot het tuingeluk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op