Terug naar Grote tuinen

Hovenier tuinontwerp Arnhem

Tuinontwerp Arnhem:

Voor een opdrachtgever was uw hovenier in Arnhem voor een tuinontwerp en de aanleg van een grote tuin rondom een villa. Als hovenier werken wij veel in Arnhem. Wat opvalt bij deze tuin in Arnhem is de zwemvijver en de erfafscheiding van schanskorven. De hovenier heeft in het tuinontwerp een kunstgrasveld voor de kinderen gerealiseerd. Door het maken van een apart kunstgrasveld naast het huis blijft het gazon rondom de zwemvijver mooi.

Hovenier Arnhem:

Zoekt u ook een hovenier in Arnhem of wilt u een tuinontwerp laten maken? Wij laten u graag voorbeelden van tuinontwerpen en andere tuinen in Arnhem zien die door Lensen hoveniers zijn gerealiseerd.

Tuinonderhoud Arnhem:

Vraag u van te voren af, hoeveel tijd u aan de tuin wilt besteden. En wat wilt u zelf doen, of uitbesteden aan de hovenier. De tuin mag niet meer inspanning van u vragen dan u bereid bent om te geven. En u hoeft er helemaal geen groene vingers voor te hebben. Probeer uw tuin af te stemmen op uw eigen tijdsbestedingspatroon, hierbij moet u dus keuzes maken.

Tuininspiratie:

Kijkt u ook eens op onze Instagram pagina, klik hier. Of brengt u een bezoek aan de “Tuinen van Appeltern”, voor meer informatie, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op