Tuin met zwemvijver

Tuin met zwemvijver in Oosterbeek.

Op de foto’s zie je een tuin met zwemvijver. Op de plek van de zwemvijver was eerst een voetbalveldje voor de kinderen. Het basis tuinontwerp is aangepast om de vijver te realiseren. Op de erfafscheiding van deze tuin staan mooie groene hagen en leibomen. De verharding is heel divers, zo is er een tegelterras, een pad van getrommeld dikformaat, een vlonder en een grindpad. Het is een hele gezellige tuin waar je heerlijk kunt uitrusten na een drukke dag. Wist je dat je op Pinterest ook veel tuininspiratie kunt opdoen, klik hier.

Tuinonderhoud.

Goed tuinonderhoud is na de tuinaanleg erg belangrijk. De eerste tijd na de aanleg is het onderhoud altijd iets meer werk omdat de beplanting nog moet groeien en het onkruid dus meer ruimte heeft om ook te groeien. Om de tuin mooi te houden hebben de tuinbezitters een tuinonderhoudsabonnement. Hierdoor gebeurt in het juiste seizoen het juiste tuinonderhoud, zoals het snoeien van de hagen. Je kunt meer over een abonnement lezen door hier te klikken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op