Terug naar Moderne tuinen

Tuin nieuwbouw Arnhem-Elden

Tuin nieuwbouw Arnhem-Elden

U ziet tuinfoto’s van een tuin bij nieuwbouw in Arnhem. Bij een nieuwbouwhuis is een nieuwe tuin noodzakelijk. Maar hoe pakt u dat aan? Maak in een vroeg stadium een wensenlijst, kijk op internet en om uw heen, wat vindt u mooi en wenselijk? Overleg op tijd met een vakman zodat uw wensen kunnen worden vertaald in een goed tuinontwerp.

Moderne kindvriendelijke strakke tuin:

U ziet een moderne strakke tuin met een ruim gazon en twee terrassen. Omdat de bewoners twee kleine kinderen hebben, is er voor de veiligheid, een afscheiding geplaatst tussen het achterliggende water en de tuin. Er is veel groenblijvende beplanting aangeplant, dit geeft de tuin een rustige en moderne uitstraling. Op het moment dat de foto’s zijn gemaakt is de tuin nog jong. De dakplatanen moeten nog groeien, maar deze gaan voor een mooie natuurlijke schaduwplek zorgen, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Leuk detail is de schommel die aan de zijkant van het huis is geplaatst. De uitgekozen meubels geven de tuin de juiste finishing touch. Wilt u een andere tuin bij nieuwbouw bekijken, klik hier. Bent u op zoek naar tuininspiratie? Bezoekt u dan eens de Tuinen van Appeltern: Klik hier voor meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op