Sfeervolle moderne tuin

Sfeervolle moderne tuin

Deze sfeervolle moderne tuin heeft als blikvanger een verhoogde cortenstalen plantenbak, die in het midden van de tuin geplaatst is. Middenin de plantenbak staat een mooi Olijfboom met daaromheen lagere beplanting zoals Lavendel, wat direct een warme provencaalse uitstraling aan de tuin geeft. Het terras vóór de plantenbak heeft grote 1 meter bij 1 meter tegels van Oud Hollands Schellevis. Deze tegels vormen een leuke afwisseling met de overige klinkerbestrating in waalformaat. Vanaf het terras heb je zicht op een heerlijk schaduwrijke begroeide pergola aan de ene kant, en een ingegraven trampoline aan de andere kant.

Tuinoverkapping

De bewoners hebben ook voor een overkapping in hun tuin gekozen, deels met glazen wanden. Deze wanden geven het geheel een lichte zonnige uitstraling, bovendien kun je hier al snel vanaf het eerste voorjaarszonnetje tot de laatste herfststralen buiten van de tuin genieten. Meer voorbeelden van een tuinoverkapping zie je op deze website, klik hier.

Beplanting sfeervolle moderne tuin

De beplanting is weeldering en doet je denken aan Frankrijk. Bij de beplanting ligt druppelslang zodat de planten voldoende water krijgen als het een periode erg droog is. Al met al een tuin waarin je graag vertoeft en heerlijk tot rust kunt komen. Wil je meer voorbeelden van tuinplanten bekijken? Kijk dan ook eens op Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op