Tuinaanleg Angeren

Tuinaanleg Angeren

Een grote tuin waar de tuinbezitter niet teveel onderhoud aan heeft, dat is de wens bij de tuinaanleg in Angeren. Al tijdens de bouw van dit mooie huis is er regelmatig overleg geweest over de tuin. Zo is het zonnepanelenveld in de tuin al tijdens de bouw gerealiseerd. Het huis staat op een groot perceel dus de plek voor de zonnepanelen is zo gekozen dat het vanuit het huis niet zichtbaar is. Een grote tuin heeft veel mogelijkheden, maar dat betekent ook veel keuzes en overleg voordat het wordt uitgevoerd. De zichtlijnen en vormen zijn goed tot stand gekomen.

Tuinbeplanting

De tuinfoto’s van deze tuin in Angeren zijn een paar maanden na de tuinaanleg gemaakt. Veel planten moeten nog groeien, hierdoor is de druppelslang die erbij ligt nu nog zichtbaar. De Rhododendrons en bomen waren bij het aanplanten al flink groot waardoor het resultaat meteen prachtig is.

Sierbestrating

Bij het terras achter en het bordes voor het huis is een grijze keramische tegel gebruikt. Voor de traptreden zijn Schellevis bloktreden gebruikt. Hier sluit het grind mooi op aan. De inrit voor het huis is royaal zodat er meerdere auto’s op het eigen perceel kunnen worden geparkeerd. Wilt u informatie over tuinaanleg, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op