Terug naar

Tuinaanleg Wolfheze

Landelijk tuin Wolfheze:

De bewoners van deze tuin in Wolfheze genieten van de landelijke tuin rondom hun huis. Ze hebben Lensen hoveniers de tuinaanleg laten realiseren inclusief verlichting en beregening. In de tuin zijn op verschillende plekken tuinmeubels neergezet, zodat de bewoners op elk moment van de dag kunnen genieten van de zon. De strakke vijver geeft deze landelijke tuin een moderne uitstraling, een leuke toevoeging aan het tuinontwerp.

Tuinonderhoud Wolfheze:

Het tuinonderhoud van deze tuin wordt door de bewoners zoveel mogelijk zelf bijgehouden. Het is een grote tuin, waar wekelijks van alles is te doen. Een leuke en ontspannen hobby. Doordat er beregening in de tuin is aangebracht krijgt alles op de juiste tijd voldoende water en hoeft de tuinbezitters zich daar geen zorgen over te maken. Bij een grote landelijke tuin moet u zich realiseren dat de tuin veel en aandacht nodig heeft.

Tuinmeubels, potten, vuurkorf:

Elke tuinbezitter geeft weer zijn eigen sfeer aan de tuin door de tuinmeubels en andere attributen te plaatsen. Let u er op dat u uw tuin niet te vol zet. Eén mooie grote pot is vaker mooier dan heel veel kleine potjes. Kijk wat bij u en uw tuin past.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op