Ervaringen van onze klanten

Tuinervaring:

Heeft u dat nu ook? U staat op het punt om een dure aankoop te doen en u denkt, zou het een goed bedrijf zijn. Of bij het boeken van een reis, is het in het echt zoals het er op de foto uit ziet? Een referentie en in dit geval een tuinervaring te kunnen lezen is dan prettig. Welke tuinervaring hebben anderen? Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, afspraak is afspraak. De hoveniers van Lensen zijn vakbekwame hoveniers en werken voor een goed tuinresultaat, zodat u optimaal plezier aan uw tuin kunt beleven. De jarenlange ervaring in tuinen is een groot voordeel, wij zijn altijd bereid om van de opmerkingen van tuinbezitters te leren. Wij laten graag klanten vertellen wat zij van de dienstverlening van Lensen hoveniers vinden. U kunt hier onder enkele tuinervaringen lezen.

Klanten vertellen, referenties:

Klanten hebben de mogelijkheid om een enquête in te vullen over de tuinervaring, het uitgevoerde tuinwerk. Het gaat ons om de kwaliteit van de gerealiseerde tuin en dat u er van kunt genieten. Wilt u foto’s van tuinen bekijken, bekijk dan onze projectfoto’s, klik hier. Ook op Instagram, Facebook en Pinterest kunt u tuinfoto’s van ons bekijken. Wist u dat een bezoek aan de Tuinen van Appeltern een leuk dagje uit is om veel tuininspiratie op te doen.

Hovenier tuinaanleg

Tuinontwerp, tuinaanleg achtertuin

Geweldig resultaat!

Op alle onderdelen een 10, van planvorming tot uitvoering. Het resultaat is prachtig. Mede door de fijne samenwerking en prettige communicatie.

Hanneke, Oosterbeek

Tuinontwerp voorbeeld

Stadstuin Arnhem.

Geweldig! Dit is de tweede keer dat Lensen onze tuin doet (bij twee verschillende huizen) en het resultaat is opnieuw subliem! Ook de communicatie is in een woord geweldig. Van harte aanbevolen dus!

Ton, Arnhem

Voortuinen aanleggen

Aanleg voortuin

Top professionals welke meedenken met de klant

Wij waren al bekend met het hoveniersbedrijf en de werkwijze i.v.m. de uitvoering tuinaanleg van onze achtertuin. Nu is er voor de voortuin een mooi ontwerp samengesteld en voortreffelijk uitgevoerd door het team van Lensen hoveniers. We krijgen nog steeds complimenten van voorbijgangers.

Richard, Arnhem

Angeren Hoveniersbedrijf Lensen

Tuinaanleg en Tuinonderhoud Angeren

Dit bedrijf denkt mee met de klant. In het verleden jarenlang onze vaste hovenier geweest, echter door verhuizing is de relatie een aantal jaar verbroken geweest. Nu wij weer zijn verhuisd en daardoor weer met tuinaanleg en onderhoud werden geconfronteerd hebben we meteen Lensen hoveniers gebeld! Het resultaat is geweldig, niets is te veel en de hoveniers ont-zorgen je echt en niets is voor hen teveel.

Aad, Angeren

Achtertuin Huissen

Tuinaanleg Huissen

Ontzettend goed geholpen door Lensen Hoveniers. Er werd een tuinschets gemaakt die goed aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Door de 3D tekening heb je direct een goed beeld van hoe de tuin eruit zal gaan zien. De tuin werd aangelegd door vakkundig personeel. Op het moment van aanleg werd er meegedacht en flexibel gereageerd op last minute aanpassingen. Met oog voor detail en in goed overleg is de tuin geworden zoals wij wilden. Leuk om te zien dat er met passie gewerkt wordt.

Lap, Huissen

Tuinaanleg Oosterbeek

Tuinaanleg Oosterbeek:

Wij hebben een nieuw huis laten bouwen, meteen bij de bouw hebben wij contact gezocht met Lensen hoveniers. Joost heeft een tuinontwerp gemaakt en advies gegeven tijdens de bouw over het hoogteverschil met de buren.  Kort samengevat: goed overleg, mooie architectuur, plezierige medewerkers.

Hannie, Oosterbeek

Tuinonderhoud Arnhem

Tuinonderhoud Arnhem

Ik heb een tuin-abonnement en de hoveniers zijn vanochtend weer geweest. Ik heb er behoefte aan om een compliment uit te delen. Vaak reageren mensen alleen als ze ergens ontevreden over zijn, maar ik vind dat dit ook moet als je tevreden bent, vandaar dit bericht. De hoveniers hebben snel en netjes gewerkt, ik ben helemaal tevreden. In deze Coronatijd is een eigen tuin heel veel waard.

Herrie, Arnhem

Achtertuin met vijver 22

Tuinaanleg in Arnhem

Al vanaf het eerste moment dat ik Joost Lensen ontmoette, dacht ik “dat zit wel goed”, rustig, bereid mee te denken en professioneel. Toen de offerte ook nog eens heel snel kwam, was de opdracht zo gegeven. De medewerkers van Lensen hoveniers zijn bereid hard te werken, mee te denken in een oplossing, professioneel en heel erg vakbekwaam. Het is prettig om hen om het huis te hebben. Niets dan lof voor bedrijf en medewerkers!

Lilian, Arnhem

ervaring-renkum

Tuinplan  en tuinaanleg achtertuin:

Zeer deskundig advies (creatieve tekening, die bij ons paste). Strakke planning en goed georganiseerd. Uitstekende medewerkers, die bovendien behalve zeer deskundig ook prettig in de omgang waren.
Resumerend: het hele proces van tekening/advies naar uitvoering en afwerking is naar onze volle tevredenheid verlopen.
Complimenten!

Gerda en Rik, Renkum

Tuinervaring, referentie

Tuinrenovatie Huissen,

Na een brand in onze coniferenhaag moesten we iets met de tuin. Samen met Joost hebben we toen plannen gemaakt voor een tuinrenovatie. We zijn erg blij met het eindresultaat van de tuin, het is heel mooi geworden! De communicatie met ons verliep prettig.

Marriette, Huissen

Afspraak is afspraak

Tuinplannen, tuinaanleg

Alles, maar dan ook echt alles werd voor ons geregeld. Afspraak is afspraak. Vakmensen met liefde voor hun vak. Buitengewone secure en harde werkers, die daarnaast ook zeer netjes en vriendelijk zijn. Prachtig tuinontwerp laten maken, de werkelijkheid is nog vele malen mooier geworden. Diep onder de indruk!

Leo, Arnhem

Professionele tuinaanleg

Professionele tuinaanleg.

Lensen heeft ons een zeer concurrerend aanbod gedaan voor de aanleg van de terrassen rond onze Hoeve. De medewerkers die het hebben aangelegd hebben dit op een zeer professionele wijze gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Hoeve Klein Mariendaal, Arnhem

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op