Lensen hoveniers

Lensen hoveniers heeft aanleg voor tuinen;

Voor originele tuinideeën en een efficiënte manier van onderhoud bent u bij Lensen aan het juiste adres. Lensen hoveniers is verbonden met de Tuinen van Appeltern. De vakbekwame hovenier, tuinman-tuinvrouw voor uw tuin!

Een team met groene vingers:

Lensen hoveniers ontwerpt en realiseert al jaren de mooiste tuinen in de omgeving van Arnhem en Oosterbeek en is gehuisvest in de voormalige gemeentekwekerij van Oosterbeek: een inspirerende plek midden in het bos.

Bij het aanleggen van uw tuin is een goed plan belangrijk. Daarom werkt Lensen hoveniers op een gestructureerde wijze, waarbij afspraken altijd na worden gekomen.

Lensen heeft knowhow en creativiteit in huis om elk idee van de klant te verwezenlijken. Lensen hoveniers maakt voor uw tuin een mooi ontwerp. Hierna gaan de gekwalificeerde buiten medewerkers (tuinman of tuinvrouw) aan de slag. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Want het uiteindelijke resultaat – een prachtige tuin – is natuurlijk alleen te realiseren met behulp van gemotiveerd en vakkundig personeel. Bekijk voorbeelden van tuinen, klik hier.

Het team:

De vakbekwame medewerkers (zowel de tuinman als tuinvrouw) van Lensen hoveniers staan graag voor uw klaar! Wilt u een tuinontwerp laten maken, klik dan hier en bekijk de ontwerp voorbeelden. Wil jij solliciteren? Klik dan hier.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op

Tuinprojecten