Grote, moderne tuin

Grote, moderne tuin bij een mooi huis:

Grote moderne tuin bij een bijzonder huis, een tuin die het huis versterkt. We kunnen wel zeggen dat, bij het maken van het tuinontwerp en de tuinaanleg van deze tuin, dit goed is gelukt. Het is een tuin met veel hoogteverschillen, heel mooi, maar niet eenvoudig om te ontwerpen en aan te leggen. Door het gebruik van keerwanden en schanskorven is het hoogteverschil op een mooie en stevige manier opgelost.

Voortuin:

In de voortuin ziet u een trap omhoog naar het pad naar de voordeur. Een oprit van Schellevis dikformaat stenen, naar de garage toe. Er is gebruik gemaakt van brede goten om te zorgen voor een goed afwatering. De aangeplante beplanting geeft veel sfeer en zorgt ervoor dat het huis goed past in de groene omgeving.

Achtertuin:

De achtertuin bestaat uit meerdere terrassen en een ruim gazon. Tussen de schanskorven zijn verschillende plantenborders aangelegd. Zoals u ziet is de beplanting nog jong, maar door er meteen druppelslang bij te leggen krijgen de planten voldoende vocht om te groeien. Bij het aanplanten van de erfafscheiding zijn er meteen grote struiken geplant. Het is een mooie, moderne tuin geworden.

Tuininspiratie grote tuinen:

Tuininspiratie opdoen kan op onze website, klik hier voor een ander voorbeeld. Of kijk eens op onze Instagram pagina, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op