Hovenier Westervoort

Hovenier Westervoort, tuinontwerp:

Als hovenier kom je op bijzonder plekjes in Nederland, zo ook hierin Westervoort. Het middelpunt van deze tuin in Westervoort is een grote notenboom. Bij aankoop van de grond in Westervoort stond de notenboom er al. Het is altijd mooie om bestaande bomen te beschermen en te behouden. In het tuinontwerp is deze boom het uitgangspunt geworden.

Tuinaanleg Westervoort:

Na goedkeuring van het tuinontwerp kon de tuinaanleg beginnen. Er moest rekening worden gehouden met het hoogteverschil in de achtertuin, dit is goed en praktisch opgelost. Zoals u op de foto’s ziet is het een sfeervolle tuin, door verschillende bijzondere elementen. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen. Het tuinhuisjes achter in de tuin is een fijne plek om ’s avonds te ontspannen. De bewoners onderhouden met plezier en zorg hun tuin in Westervoort. Voor tuinonderhoud door Lensen hoveniers leest u hier meer.

Tuinhuis:

Een tuinhuis of overkapping uitzoeken voor uw tuin is niet altijd makkelijk. Er is veel keuze en verschil in kwaliteit. Kijkt u eens op de pagina tuinhuis-overkapping op deze website, klik hier. Ook op de webshop staan voorbeelden, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op