Achtertuinen

Maak van uw achtertuin een relax tuin.

Laat de perfecte achtertuin aanleggen.

Op deze pagina krijgt u een indruk van verschillende achtertuinen die door Lensen hoveniers zijn aangelegd. De afmetingen van de achtertuinen lopen erg uiteen. Elke achtertuin heeft zijn eigen sfeer die sterk bepaald wordt door de wensen van de tuineigenaar en natuurlijk door de omgeving. Na het maken van een tuinontwerp en uw akkoord voor de offerte start de tuinaanleg. Als er wordt gestart met het grondwerk is het de eerste dag een drukte van machines en materialen. Maar al gauw ziet u structuur in uw tuin ontstaan.

Inrichten van uw tuin:

Als de bestrating er ligt ziet u de vormen van uw tuin ontstaan. Nadat de borders zijn aangeplant en gras is gelegd kunt u beginnen met de verdere inrichting van uw tuin. De tuinmeubels en parasol kunt op de juiste plaats zetten en uw eigen persoonlijke bezittingen op de juiste plek ophangen. Vaak maken de kleine details de tuin helemaal af , bekijk de vele tuinfoto’s eens.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op