Kleine tuinen

Zoekt u een hovenier voor uw kleine tuin?

Bent u in het bezit van een kleine tuin, maak er dan een paradijs van waar u heerlijk kunt bijkomen na een drukke dag. De grootte van een tuin zegt niet alles, het bewust zijn van het buitengevoel met al zijn geuren en kleuren is van grote waarde. Genieten van uw tuin, dat is het uitgangspunt. De hovenier kan u advies geven, bekijkt u ook eens de vele tuinfoto’s van kleine tuinen op deze website.

Een juiste tuinindeling van kleine tuinen:

Bij een tuin is de indeling en het inrichten van de tuin erg belangrijk. Zorgt u voor de juiste verhouding tussen groen en verharding. Door de juiste indeling kunt u een kleine tuin groter laten lijken. Maar ja, wat is dan een juiste indeling? Voor u is dat soms moeilijk maar dit is het dagelijkse werk van de hovenier. Door ook voor een kleine tuin een tuinontwerp te laten maken komt u uiteindelijk tot het beste resultaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op