Particuliere tuinen

Particuliere tuinen

We leven in een tijd waarin we veelal horen; we hebben het druk,druk,druk. Wat is er dan fijner om tot rust te komen in uw eigen tuin! Uw tuin is een groot bezit en vraagt om deskundige aanleg. Uw leeftijd, gezondheid en levensstijl bepaald in grote mate welke tuinwerkzaamheden u zelf wel en niet kan uitvoeren. Lensen hoveniers legt al jaren particuliere tuinen aan, in de ruime omgeving van Arnhem. Juist de tuinaanleg is moeilijk om zelf te realiseren. Het tuinonderhoud daarin tegen kunt u voor een groot deel zelf uitvoeren. Houd u bij de tuinaanleg er rekening mee dat u niet meer werk heeft dan u aan kan. De tuin moet u vooral rust geven, een plek om te ontspannen en te genieten van het buiten leven.

Klein en grote tuinen

Of uw tuin nu klein of groot is dat maakt niet uit. Tuinaanleg vraagt om een vakman en die vakmannen werken bij Lensen hoveniers. Met de jarenlange ervaring helpen wij ook graag u verder met uw tuin. Misschien heeft u een tuin met hoogteverschillen of is de tuin moeilijk bereikbaar, geen probleem, wij bedenken een passende oplossing. De particuliere tuinen die wij aanleggen zijn duurzaam en zijn jarenlang mooi.

Tuininspiratie:

Kijkt u voor meer tuininspiratie ook op de pagina tuinprojecten. Op deze pagina ziet u veel verschillende tuin voorbeelden. Klassieke tuinen, landelijke tuinen, groot en klein. Op Instagram kunt u ook tuininspiratie op doen, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op