Terug naar nieuws

Groen maakt gelukkig

Groen maakt gelukkig, waardeer de tuin.

Na twee Corona jaren zijn we allemaal de natuur, het park en de tuin meer gaan waarderen. Op vakantie gaan was ingewikkeld maar genieten van alles wat groeit en bloeit was binnen handbereik. De tuin kreeg meer aandacht en dat merken wij als hoveniersbedrijf ook. Heel fijn dat de tuin de waardering krijgt die deze verdient. Uit onderzoek is gebleken dat groen gelukkig maakt. Groen geeft energie, maakt blij en gelukkig. Hier zijn we het helemaal mee eens. Zorg daarom goed voor uw tuin, op de juiste tijd tuinonderhoud uitvoeren verlengt de levensduur van alles wat groeit en bloeit. Denkt u ook aan water geven op het juiste moment.

Heeft u een kleine tuin met weinig groen? U kunt zelf met een kleine verandering uw tuin groener maken! Zoals bijvoorbeeld een klimplant tegen de schuur: een paar tegels in de achtertuin eruit en beplanting erin. Of zet een bak met kruiden bij de keukendeur, zoals bijvoorbeeld Rozemarijn. Dit is een sterke dwergstruik die groen blijft en goed tegen droogte kan.

Een andere vraag: hoe ziet uw werkomgeving eruit? Een groene werkomgeving maakt productiever en creatiever, lees er meer over in het andere nieuwsbericht, klik hier.

Op de hoogte blijven?

Actueel nieuws

Tuinnieuws

Wilt u af en toe tuinnieuws van uw hovenier ontvangen?

Voorjaar, zomer, herfst, winter elk seizoen heeft zijn eigen tuinwensen.

 

Aanmelden nieuwsbrief