Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf

Welkom op de website van Lensen hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf in de provincie Gelderland gevestigd in Oosterbeek bij Arnhem. De tuin optimaal beleven en gelukkig zijn in uw eigen tuin, dat is ons motto. Wij werken met ons team van ervaren hoveniers al jaren aan het realiseren van prachtige tuinen. Voor inspiratie van de door ons gerealiseerde projecten, klik hier. Zoekt u een ervaren hoveniersbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinontwerp

De tuinontwerpen die wij maken passen bij de tuinbezitter, het huis en de omgeving. Wij maken zowel kleine als grote tuinontwerpen, voor elk budget. Een goed doordacht tuinontwerp is het begin van elke tuin. Voor voorbeelden van verschillende tuinontwerpen, klik hier.

Tuinaanleg

De hoveniers creƫren met hun vakkennis en creativiteit voor u een mooie tuin. De tuinaanleg wordt deskundig aangepakt. Als de basis goed is en de sierbestrating ligt dan volgende de sfeerbepalende elementen zoals planten en bomen. Wilt u zelf verschillende planten bekijken en inspiratie op doen? Bekijkt u dan eens de uitgebreide planten encyclopedie van de Tuinen van Appeltern, klik hier.

Tuinonderhoud

De tuinmannen en tuinvrouw van Lensen hoveniers hebben ruime ervaring in tuinonderhoud. Ze werken vakkundig en snel toe naar een mooi tuinresultaat. Afhankelijk van uw wensen kunt u aangeven wat u belangrijk vindt en door de hovenier wilt laten uitvoeren. Het uiteindelijke resultaat; een tuin waar u heerlijk in kunt relaxen en genieten van alles wat om u heen groeit en bloeit.

Tuingeluk

Een tuin maakt gelukkig, dat is algemeen bekend. Maar als het tuinwerk u te veel wordt dan wordt u niet gelukkig van uw tuin. Dan wordt het tijd om een hoveniersbedrijf in te schakelen. De hoveniers kunnen het werk dat u niet meer zelf kan voor u uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op