Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen:

Heeft uw bedrijf een tuin? Gefeliciteerd! Het aanzien van uw bedrijfspand, kantoor of hotel wordt bepaald door de tuin. Een prachtig aangelegde en onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bij ligt, dit kunt u aan onze hoveniers overlaten. De hoveniers hebben al vele bedrijfstuinen gerealiseerd.

Tuinaanleg en tuinonderhoud:

Een mooie tuin geeft sfeer, status en aanzien aan uw bedrijfspand. Lensen hoveniers heeft jarenlange ervaring met tuinaanleg en tuinonderhoud bij bedrijfspanden en hotels. wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw kantoor? Neem contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek.

VVE appartementencomplex:

Woont u in een appartement met er om heen een mooie tuin, dan wilt u dat die tuin er goed en verzorgt bij ligt. De hoveniers van Lensen verzorgen al jaren voor veel VVE’s de tuinen rondom het appartement complex in Oosterbeek en Arnhem. Er wordt dan gekozen voor een onderhoudsabonnement, zodat het juiste onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd, denkt u daarbij aan maaien, snoeien en bladruimen.

De tuin bij uw sportclub:

Rondom uw tennisbaan, golfbaan en kantine van de sportclub ligt een tuin. Dat is heel prettig want dit maakt het sporten en ontspannen prettiger. Maar deze tuin vraagt wel aandacht en zorg. Als de basis goed is aangelegd dan kan veel tuinonderhoud worden uitgevoerd door de vrijwilligers van de club. Het moeilijker uit te voeren tuinonderhoud zoals bijvoorbeeld de hoge haag om de tennisbaan kan de club dan uitbesteden aan de hovenier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op