026 33 33 134

Cortenstaal

Cortenstaal in de tuin:

Cortenstaal is een sterke, weervaste staalsoort. U herkent dit staal aan de bruine roestkleur. Het wordt steeds vaker gebruikt in moderne architectuur bij gebouwen en bruggen. In tuinontwerpen wordt het ook vaker toegepast. Als kantopsluiting maar ook vaak als een bepaald detail, zoals een plantenbak, sierpot of kunstwerk. Lensen hoveniers werkt graag met dit product, zo is het toegepast in het ontwerp van de rotonde in Oosterbeek. Het is een duurzaam materiaal en net zo sterk als roestvast staal. Bekijkt u de foto’s voor een indruk van toepassing in de tuin. U kunt ook een project bekijken, klik dan hier. Of voor een ander project met ronde bakken, klik hier.

Tuinontwerp:

Bij het laten maken van een tuinontwerp kunt u van te voren aangeven welke materialen u graag in uw tuin zou willen hebben. Joost Lensen bekijkt dan of deze materialen goed in te passen zijn in het tuinontwerp. Kijkt u ook eens op Instagram.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op