Tuindesign

Tuindesign-Tuinontwerp:

Tuindesign op maat: dat is waar wij voor staan. Wij ontwerpen kwalitatief duurzame tuinen. De filosofie achter de tuinen van Lensen is; een tuin moet bestaan uit de juiste verhoudingen groen en verharding. Elk tuindesign begint met een creatief proces en is maatwerk. Het uitgangspunt is: u moet jarenlang plezier beleven aan uw tuin, het maakt hierbij niet uit of u een grote of kleine tuin bezit.

Tuindesign Voortuin:

Bij tuindesign-tuinontwerp voor een voortuin is het van belang om goed naar de omgeving te kijken. Grenst de voortuin aan de tuinen van buren of niet? Hoe is de ligging van het huis ten opzicht van de weg? Grenst er een oprit of parkeervak aan de voortuin? Ligt de voortuin op het noorden of het zuiden? Bij het maken van een tuinontwerp van een voortuin kijken wij hier naar, om tot een mooi resultaat te komen. Belangrijk is dat u prettig thuis komt en dat u voortuin het aangezicht van uw woning versterkt. Klik hier voor foto’s van een voortuin.

Tuindesign Achtertuin:

Bij het ontwerpen van een achtertuin spelen weer hele andere factoren een rol. U wilt waarschijnlijk voldoende privacy om tot rust te komen. Bij een achtertuin is het heel mooi als er een combinatie van hoog en laag kan worden toegepast, dit maakt een tuin spannender en prettiger om naar te kijken. In de omgeving van Arnhem hebben we vaak met een natuurlijk hoogteverschil in tuinen te maken, hier bedenken wij een creatieve en mooie oplossing voor. Heeft u juist een vlakke achtertuin dan kan er door een verhoogde plantenbak, een pergola, een boom en natuurlijk de juiste beplanting ook spanning worden gecreĆ«erd. Klik hier voor foto’s van een achtertuin.

Tuinonderhoud:

Voor zowel het tuindesign van een voor- als achtertuin moet u zich van te voren afvragen hoeveel tijd u zelf aan het tuinonderhoud wilt besteden. Bespreek dit met elkaar en neem dit punt mee bij de voorbereidingen van het tuinontwerp.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op