Balkontuin

Tuinontwerp balkontuin, dakterras.

Op een balkon of dakterras kun je heerlijk zitten na een drukke dag. Nu is alleen een stoel op een balkon wel erg kaal. Het is mooi om een balkon of dakterras in te richten met groen. Hier moet dan natuurlijk wel de ruimte voor zijn. Als die ruimte er is probeer dan een aantal grote bakken te plaatsen met beplanting. Belangrijk bij tuinieren in bakken of potten, is dat de beplanting voldoende water krijgt. Dit is te realiseren door druppelslangen aan te brengen met een kraancomputer. Zo krijgt de beplanting water ook als u zelf niet thuis bent en geniet u veel langer van het groen op uw balkontuin.

Beplanting:

Wilt u meer informatie over soorten beplanting? Kijkt u eens in de Appeltern plantenencyclopedie, klik hier. Belangrijk bij de keuze van de beplanting op uw balkon is de ligging. Krijgen de planten veel zon of juist de hele dag schaduw? Hoe groot worden de planten? Want u wilt voldoende uitzicht behouden. Kijkt u voor beplanting ook eens op Pinterest, klik hier. Wilt u een tuinontwerp laten maken, vul dan het contactformulier in, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op