Rotonde

Rotonde Oosterbeek

Lensen hoveniers heeft in 2012 een nieuw tuinontwerp voor de rotonde in Oosterbeek gemaakt. De rotonde is geadopteerd van de gemeente Renkum. Het hoveniersbedrijf zorgt dat de rotonde er altijd mooi bij ligt. Lensen hoveniers ontving enkele jaren geleden een 2e prijs voor het tuinontwerp.

Prairiebeplanting op rotonde:

Op de rotonde in Oosterbeek is in februari 2020 prairiebeplanting in lava aangeplant. Het klimaat in Nederland veranderd; we hebben meer warme, droge zomers en soms heftige regenbuien, dit had impact op de beplanting op de rotonde. Daarom is het tijd voor een duurzame oplossing. De bodem bestaat nu uit lavasplit, dit heeft een waterbergend vermogen en onkruid groeit hierop minder. In het lavasplit zijn prairieplanten in combinatie met siergrassen aangeplant. Een kleurrijke en fleurige combinatie als u over de Utrechtseweg komt aanrijden, gewoon genieten in uw auto. De vele bloeiende planten is ook een feestje voor bijen, vlinders en andere insecten.

Beplanting:

Zoekt u voorbeelden van beplanting? Kijkt u eens op Instagram, klik hier of Pinterest, klik hier. De juiste beplanting kiezen is erg belangrijk. Beplanting geeft u tuin sfeer en verhoogt uw tuingeluk. Op deze website staan veel foto’s van tuinen die zijn gerealiseerd door de jaren heen. Een bron van tuininspiratie, klik hier om deze te bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op