Periodiek onderhoud

Periodiek tuinonderhoud;

Kies voor het tuinonderhoud dat bij u en uw tuin past! Met periodiek tuinonderhoud of een onderhoudsabonnement kan goed worden ingespeeld op de behoefte van de tuin. Daardoor worden eventuele onvolkomenheden direct ontdekt en kan actie ondernomen worden op het juiste moment.

Vereniging van Eigenaren:

Wist u dat wij veel tuinonderhoud uitvoeren bij wooncomplexen met een Vereniging van eigenaren. Heerlijk als u ergens woont waar u niet zelf verantwoordelijk bent voor het tuinonderhoud maar wel kunt genieten van een gezamenlijke tuin. De contactpersoon van de VvE neemt contact met Lensen hoveniers op. Er wordt een offerte gemaakt afhankelijk van de wensen en wat noodzakelijk is om de tuin mooi te krijgen en te houden. Hoe vaak er tuinonderhoud plaatst moet vinden is afhankelijk van de tuin en de wensen.

Tuinonderhoud bij uw bedrijf of zaak:

Groen maakt het aangezicht van uw bedrijf of zakelijk pand, mooier. Dat weet u natuurlijk best, maar groen vraagt tuinonderhoud waar veel ondernemers geen tijd voor hebben. Lensen hoveniers kan periodiek het tuinonderhoud rondom uw bedrijfspand verzorgen. Bekijkt u eens de foto’s van de tuin bij een hotel in Arnhem, die al jaren wordt onderhouden door Lensen hoveniers.

Tuinonderhoud door een vakman:

Hoe vaak en wanneer u de hovenier in uw tuin werkzaamheden laat verrichten hangt af van uw wensen, wat u zelf doet en hoe groot uw tuin is. U kunt een afspraak maken dan komt meewerkend voorman Boy Goedhart vrijblijvend bij u langs om de tuin te bekijken en om uw wensen, de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Hierna plannen wij de werkzaamheden volgens afspraak voor u in.

Voorman tuinonderhoud: Boy Goedhart.

Genieten en minder werken:

Wilt u blijven genieten van uw tuin maar minder werk, informeer dan naar de mogelijkheden die de hovenier kan bieden. Verhuizen omdat het tuinwerk u te veel wordt is niet nodig. Regelmatig krijgen wij de vraag: wij wonen in de omgeving van Arnhem, zoals Hoenderloo en Otterlo, komen jullie daar ook voor tuinonderhoud? Ja, zeker komen de hoveniers daar ook. Het werkgebied is ongeveer 30 km rondom Arnhem.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op