Werkvoorbereiding

Werkvoorbereidingen van uw tuin.

De werkvoorbereiding van uw tuin, vraagt wat tijd. Voordat onze hoveniers in uw tuin aan de slag gaan, heeft onze werkvoorbereider Olav Schipper al het nodige voorwerk gedaan. Hij heeft veel ervaring in het hoveniers vak en weet als geen ander wat er nodig is om zowel tuinaanleg als tuinonderhoud efficiënt te laten verlopen. Olav bestelt alle materialen, machines en beplanting zodat de hoveniers goed aan de slag kunnen in uw tuin. Hij begeleidt de hoveniers zo nodig en heeft contact met de tuineigenaar.

Olav

Heeft u vragen over de werkvoorbereiding van uw tuin, dan kunt u Olav bellen.

Werkvoorbereiding beplanting.

Een tuin mooi aanplanten vraagt de juiste voorbereiding. Planten die u heeft uitgekozen worden besteld en op het afgesproken tijdstip aangeplant. Belangrijk bij nieuwe aanplant is het regelmatig water geven, zeker nu het voorjaar en de zomer steeds warmer lijkt te worden. Lukt het u niet om zelf water te geven overleg dan van te voren over de aanleg van druppelslangen. Om inspiratie van te voren op te doen kunt u op onze Pinterest pagina kijken, klik hier.

Planning onderhoud van uw tuin:

Om uw tuin door het jaar heen mooi te houden, is goed onderhoud belangrijk.  Plan voor uw zelf dat u regelmatig iets doet. Natuurlijk kunt u voor onderhoudsadvies altijd telefonisch bij ons terecht, u kunt ook een tuinabonnement afspreken, zodat elke maand de juiste werkzaamheden in uw tuin voor u worden gedaan. Ook kunnen wij éénmalig bepaalde werkzaamheden in uw tuin uitvoeren, klik dan hier.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op