Jaarlijks onderhoud

Tuinman onderhoud:

Tuinieren is voor veel mensen een hobby en een prettige bezigheid. Maar er zijn in elke tuin werkzaamheden waar u tegenop ziet, zoals bijvoorbeeld het snoeien van een hoge haag. Voor deze werkzaamheden is het raadzaam om een tuinman of de hovenier in te schakelen. De tuinman onderhoud kan jaarlijks uw tuinwerkzaamheden uitvoeren die u belangrijk vindt.

Hulp nodig omdat u ouder wordt:

We worden allemaal steeds ouder en we willen graag zo lang mogelijk in ons eigen huis blijven wonen. Hulp inschakelen is dan vaak noodzakelijk. De tuin bij uw huis vraagt onderhoud, lukt het u niet meer om alles zelf bij te houden in uw tuin? Schakel dan de hovenier in, zodat u kunt blijven genieten van uw tuin en geen last krijgt van overbelasting.

De tuinman of tuinvrouw helpt u graag:

U kunt vrijblijvend contact met Lensen hoveniers opnemen om te bespreken welke werkzaamheden in uw tuin de hand en het oog vragen van een vakbekwame hovenier. Een tuinman noemen wij tegenwoordig hovenier. Een tuinman heeft veel plantenkennis, een hoveniers opleiding en verstand van tuinen. Tuinieren wordt veel gedaan door vrouwen, we zien dan ook steeds vaker tuinvrouwen. Bij Lensen hoveniers werkt al jaren een vakbekwame tuinvrouw, maar in de meerderheid zijn toch nog de tuinmannen. Klik hier voor de mensen van Lensen.

Tuingeluk:

Kent u de vier basisvoorwaarden van tuingeluk? Lees ze op de pagina, klik hier. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. De juiste beplanting in uw tuin verhoogt uw tuingeluk, u kunt veel planten bekijken in de plantenencyclopedie, klik hier.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op