Terug naar Landelijke tuinen

Tuinonderhoud door hovenier in Ede

Ede, tuinonderhoud.

Tuin in Ede: goed tuinonderhoud is van belang om optimaal te genieten van de tuin. De bewoners van deze tuin in Ede hebben een tuinabonnement voor het onderhoud. U leest hier meer over op de pagina onderhoudsabonnement. Een mooie landelijke tuin met veel vaste beplanting en hagen vraagt op de juiste tijd tuinonderhoud.  De medewerkers van Lensen hoveniers zijn vakbekwaam en hebben jarenlang ervaring in tuinonderhoud en tuinaanleg. Lensen hoveniers uit Oosterbeek werkt in de ruime omgeving van Arnhem, Wageningen, Ede. Dagelijks gaan de hoveniers op pad voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Zowel bij particulieren als bedrijven wordt het tuinonderhoud verzorgd.

Tuinontwerp Ede.

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin, dan is het raadzaam om een tuinontwerp te laten maken. Een tuinontwerp is niet gratis, de kosten van het maken van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grote van uw tuin. Een goed tuinplan daar heeft u jarenlang plezier van en is de basis van een mooie tuin. Realiseer u ook dat het juiste grondwerk voor de tuinaanleg belangrijk is, dus investeer hier in. Bekijkt u eens de verschillende tuinontwerp voorbeelden, klik hier.

Tuininspiratie.

Wilt u tuininspiratie op doen, brengt u dan eens een bezoek aan “De Tuinen van Appeltern”. In dit park kunt u meer dan 200 voorbeeldtuinen bekijken. Een bezoek aan dit tuinenpark is echt een dagje uit. Neem uw camera mee en maak foto’s van wat u aanspreekt. Bij de planten staan op bordjes de naam van de plant. Zo kunt u uw eigen tuinverlanglijstje samenstellen. U kunt ook tuininspiratie opdoen op onze Pinterest pagina, klik dan hier. Heeft u genoeg tuininspiratie maar vragen over de tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin? U kunt ons bellen of mailen, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op