Tuinontwerp, hovenier Velp

Tuinontwerp Velp:

Een modern tuinontwerp en huis in Velp bij Arnhem. In Velp is meteen na de bouw van het huis deze moderne tuin aangelegd aan de hand van een mooi tuinontwerp. Het afstemmen van de juiste materialen, beplanting en gazon geeft de moderne tuin sfeer. Om verschillende stijlen op een goede manier te combineren bij een modern huis is het vak van een tuinontwerper. Toen dit tuinontwerp is gemaakt gebeurde dat nog aan de tekentafel, tegenwoordig gaat het digitaal, voor voorbeelden klikt u hier.

Materialen en beplanting:

De combinatie van materialen en de beplanting zorgen ervoor dat het in deze moderne tuin echt thuis komen is. We beginnen bij de voortuin in Velp waar u via natuursteen-tegels bij de voordeur komt. Het safarisplit zorgt voor een zonnig effect. Gaan we de poort door naar de achtertuin dan worden we verrast door een grote achtertuin, met een gazon, een vijver, een groot terras en een vlonderpad. Het is een ruime tuin waar goed is ingespeeld op de tuinwensen van de bewoners en u ziet dat er ondanks dat er veel verschillende materialen zijn gebruikt eenheid is ontstaan.

Wilt u zelf in de tuin aan de slag en materialen bestellen, kijkt u dan eens in de webshop, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op