Moderne tuin in Rozendaal

Aanleg moderne tuin in Rozendaal:

Bij het moderne huis in Rozendaal is een tuin aangelegd die perfect aansluit bij het huis. U ziet hoe de tuinaanleg is gerealiseerd door de hovenier. Bijzonder is de lange smalle vijver aan de zijkant van het huis, de strakke moderne vijver past in deze moderne tuin. De beplanting bestaat uit veel groen blijvende planten en struiken. Wilt u meer lezen over tuindesign, klik dan hier.

Inrichten van de moderne tuin:

De bewoners hebben de tuin met in stijl ingericht, de tuinmeubels sluiten aan bij de strakke vormen van deze tuin. Een tuin goed inrichten is niet altijd makkelijk, vraag hulp en bekijk goed wat u zelf comfortabel en mooi vind. Op Instagram zijn ook mooie voorbeelden te vinden, klik hier.

Tuinonderhoud Rozendaal:

Een tuin mooi behouden kan alleen door regelmatig tuinonderhoud. Dit tuinonderhoud vergroot uw tuinplezier. Bedenk dus van te voren goed hoeveel tijd en aandacht u wilt besteden aan uw tuin. Bent u geen tuinman of tuinvrouw maar wilt u wel genieten van uw tuin, besteed het tuinonderhoud dan uit aan de hovenier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op