Natuurlijke tuin Renkum

Natuurlijke tuin Renkum

De bewoners van dit huis hadden een duidelijke wens, namelijk; dat hun nieuwe tuin natuurlijk moest zijn. Dus geen rechte paden en strakke terrassen, maar juist een landelijke tuin met natuurlijke ronde vormen. Dit is goed tot uiting gekomen in deze tuin! De natuurlijke tuin past heel goed bij het duurzaam gebouwde huis.

Natuurlijke materialen

Zo is er gekozen voor Geo Ardesia stenen, die door hun 5-hoekige vorm een natuurlijk samenspel van groen en bestrating geven. Deze bestrating is zeer geschikt voor speelse terrassen en paden in een tuin. Verder is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, zoals bv. de kastanjehouten palen in verschillende hoogtes en de paden van boomschors. De beplanting is kleurrijk en vol bloemen, waardoor het ook een grote aantrekkingskracht heeft op insecten en vogels. Om inspiratie over verschillende beplanting op te doen kun je kijken in de Appeltern plantenencyclopedie, klik hier.

In de hele tuin zijn op verschillende plekken zitjes aangebracht, waardoor je in de loop van de dag de zon kunt volgen, of juist een schaduwrijk plekje uit kunt zoeken als het te warm wordt. Kortom, een heerlijke tuin om tot rust te komen en te genieten van de natuur om je heen. Wil je meer informatie over tuinaanleg, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op