Nieuwe tuin Arnhem

Nieuw tuinontwerp Arnhem:

Tuinontwerp in Arnhem; meteen na de bouw van het huis is de tuin aangelegd. Het tuinontwerp is zo gemaakt dat de tuin rust uitstraalt en voldoende privacy geeft.  Er is goed geluisterd naar de tuinwensen van de nieuwe bewoners. Elke tuin is uniek en bijzonder. Het begint altijd met een creatief proces en hoe mooi is het dan als het tuinontwerp is uitgevoerd en de bewoners kunnen gaan genieten van de nieuwe tuin. U kunt meer tuinontwerpen bekijken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Heeft u plannen voor het bouwen van een nieuw huis in Arnhem of omgeving maak dan tijdig plannen voor de tuin. Het is prettig als de tuin klaar is als u in het nieuwe huis gaat wonen.

Tuinaanleg Arnhem:

U ziet dat er twee soorten bestratingsmateriaal zijn gebruikt. In het gazon ziet u heel verrassend staptegels, waarover de bewoners naar de buitenkeuken kunnen lopen. Wat opvalt zijn de siergrassen zoals de “Pennisetum Alopecuriodes Hameln”, erg mooi. In de plantenvakken zijn veel planten van dezelfde soort bij elkaar gezet, dit geeft een royaal en sfeervol resultaat. De juiste beplanting aanplanten op de juiste plek vraagt kennis, zorg en aandacht. Besef dat de weersomstandigheden van invloed zijn op de tuin en dat op tijd water geven noodzakelijk is.

Tuinonderhoud:

Na de tuinaanleg vraagt de tuin regelmatig tuinonderhoud, vooral het eerste jaar is dit wat meer werk omdat de planten nog moeten groeien. Loop regelmatig dus even met een schoffel en een emmer door de tuin en verwijder onkruid. Heeft u geen groene vingers, schakel dan op tijd de hovenier in voor tuinonderhoud. Voor meer informatie hier over, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op