Seniorentuin

Een tuin, voor als u op leeftijd bent.

Een seniorentuin hoeft niet heel klein te zijn. U ziet op de foto’s een seniorentuin met veel kant en klaar hagen, gazon en mooie beplanting. De bewoners zijn echte tuinliefhebbers maar door het ouder worden was een aanpassing van de tuin noodzakelijk. Het moest veiliger en minder arbeidsintensief. U ziet hier het resultaat. Het hoogteverschil in de tuin is mooi opgelost met een langzaam aflopende helling met daar langs een praktische leuning. Er is nieuwe vlakke bestrating aangelegd, hiervoor is de Geo color twilight bronze van MBI gebruikt.

Beplanting seniorentuin:

In de tuin zijn veel Mobilane kant en klaar klimophagen geplaatst voor de privacy. De beplanting is zo gekozen dat er voldoende groenblijvers zijn in de winter en er niet te veel onderhoud nodig is. In het voorjaar en de zomer staat er voldoende beplanting in bloei, waardoor de oudere tuinliefhebbers volop genieten.

Tuin wensen:

Heeft u tuin wensen omdat u ouder wordt? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.Om tuininspiratie op te doen, kunt u ook op onze Instagram pagina kijken, klik hier.  Is uw tuin goed zoals het is, maar heeft u hulp nodig bij het tuinonderhoud? klik dan hier voor meer informatie over tuinonderhoud. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op