Tuin met moderne elementen

Modern nieuw huis, nieuwe tuin.

Bij een nieuw, modern huis hoort een mooie tuin met moderne en klassieke elementen. Bij het bouwen van een huis gaat de aandacht allereerst naar het huis zelf, begrijpelijk. Maar als de bouw vordert dan is het wenselijk om toch plannen voor de tuin te gaan maken. U wilt niet verhuizen terwijl u door het zand naar de voordeur moet lopen. Maakt u dus op tijd een afspraak met de hovenier voor een tuinontwerp en een goede planning.

Tuin bij nieuwbouwhuis.

U ziet een nieuwbouwhuis, waarbij na de bouw van het huis, meteen de tuinaanleg is gerealiseerd. Het is een tuin geworden met zowel klassieke als moderne elementen. Zoals in de achtertuin mooie grote vakken met beplanting, cortenstaal kruidenbakken en een watertafel. Het geheel isĀ  een combinatie van modern en klassiek. Er is een ruimte gemaakt waar de vuilcontainers uit het zicht kunnen staan. De oprit naar de garage en voordeur is ruim, zodat de bewoners goed kunnen parkeren.

Inspiratie voor moderne tuinen.

Inspiratie voor moderne tuinen zie je op deze website, klik hier. Maar kijk ook een op Instagram, klik hier. Of maak een moodboard op Pinterest, klik hier. Heel leuk is om een keer “De Tuinen van Appeltern” te bezoeken. Hier wandel je in alle rust langs 200 voorbeeld tuinen, maak foto’s, schrijf namen van planten op en ga ergens op een bankje zitten plannen maken voor je eigen tuin. Tot slot, drink een kopje koffie en wandel door de tuinwinkel. Al met al een heel leuk dagje uit, ook voor de kinderen heel geschikt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op