Terug naar Landelijke tuinen

Tuinonderhoud, hovenier Rozendaal-Velp

Tuinonderhoud in Rozendaal-Velp:

Al jaren verzorgen de hoveniers van Lensen deze landelijke tuin in Rozendaal bij Velp. Het tuinontwerp is enkele jaren geleden gemaakt waarna de tuinaanleg is gerealiseerd. Meteen valt op hoe mooi glooiend de hoogte verschillen zijn aangelegd. De keermuur van betonnen stapelementen heeft een mooie gebogen lijn. De achtertuin geeft een landelijk gevoel en sluit perfect aan bij het huis en de groene omgeving, mede door de al bestaande volwassen bomen.

Tuinonderhoud op het juiste moment;

Het tuinonderhoud van deze tuin is vanaf de aanleg goed bijgehouden, de bewoners maken gebruik van een tuinonderhoudsabonnement, het voordeel is dat op de juiste tijd het juiste tuinonderhoud wordt verricht. Het gazon ligt er mooi groen bij, mede door het bemesten en maaien op het juiste moment. Heeft u een grote landelijke tuin en wordt het tuinonderhoud u te veel dan kan een tuinonderhoudsabonnement de oplossing voor u zijn. U kunt dan blijven wonen en genieten van uw tuin ook als u ouder wordt. De hovenier kan ook één of twee keer per jaar in uw tuin komen voor het tuinonderhoud als dat wenselijk is en meer ligt binnen uw budget.

Tuinmeubels:

Tuinmeubels maken de tuin compleet. Welke meubels u kiest is heel persoonlijk. Kijkt u ook eens op de webshop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op