Terug naar nieuws

Vacature ervaren hovenier

Kom jij als hovenier ons buitenteam versterken?

Lensen hoveniers zoekt een ervaren hovenier.
Ben jij een veelzijdige hovenier die ruime ervaring heeft in het onderhoud of aanleggen van particuliere tuinen? Heb je een goede plantenkennis, is zelfstandig werken voor jou geen probleem, is communiceren met klanten jou op het lijf geschreven en ben je ook nog in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij gaat werken in ons prettige team met een open werksfeer. Wij werken van maandag t/m vrijdag, in het weekend zullen we geen beroep op je doen. De projecten die je uit gaat voeren zijn heel afwisselend, van kleine stadstuinen tot parkachtige tuinen!

Is tuinaanleg en tuinonderhoud jou passie en ben je op zoek naar een leuke werkplek als hovenier? Pak dan je telefoon en bel met Olav, hij kan je meer informatie geven over werken bij Lensen hoveniers. Bij het hoveniersbedrijf werken 12 buiten vakmensen die graag met jou willen samen werken. Als hovenier werk je samen met je collega aan een mooie, duurzame tuin. Het gaat om grote en kleine tuinen, van landelijk, klassiek tot modern.

Ben je geïnteresseerd?
Reageer snel!

Aanvullende informatie over de vacature kun je per mail opvragen bij Olav: olav@lensenhoveniers.nl  of bellen naar 026-3333134.

Stuur je CV per mail naar olav@lensenhoveniers.nl
Solliciteren kan ook eenvoudig op onze website: je kunt ook het sollicitatieformulier invullen.

Werkgebied:
Als hovenier ben je werkzaam in de omgeving: Arnhem, Renkum, Velp, Wageningen, Ede, Huissen, Bemmel, Elst, Oosterbeek, oftewel het gebied in Gelderland tussen Nijmegen en Apeldoorn met als centraal vertrekpunt Oosterbeek.

Gerealiseerde projecten:

Wil jij weten welke tuinen wij hebben gerealiseerd bekijk dan de verschillende tuinfoto’s, klik hier. Je kunt ook tuinfoto’s vinden op Instagram, klik dan hier.

Op de hoogte blijven?

Actueel nieuws

Tuinnieuws

Wilt u af en toe tuinnieuws van uw hovenier ontvangen?

Voorjaar, zomer, herfst, winter elk seizoen heeft zijn eigen tuinwensen.

 

Aanmelden nieuwsbrief