026 33 33 134

Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks tuinonderhoud:

Tuinieren is voor veel mensen een hobby en een prettige bezigheid. Maar er zijn in elke tuin werkzaamheden waar u tegenop ziet, zoals bijvoorbeeld het snoeien van een hoge haag. Voor deze werkzaamheden is het raadzaam om een tuinman of de hovenier in te schakelen.

De tuinman of tuinvrouw helpt u graag:

U kunt vrijblijvend contact met Lensen hoveniers opnemen om te bespreken welke werkzaamheden in uw tuin de hand en het oog vragen van een vakbekwame hovenier. Een tuinman noemen wij tegenwoordig hovenier. Een tuinman heeft veel plantenkennis, een hoveniers opleiding en verstand van tuinen. Tuinieren wordt veel gedaan door vrouwen, we zien dan ook steeds vaker tuinvrouwen. Bij Lensen hoveniers werkt al jaren een vakbekwame tuinvrouw, maar in de meerderheid zijn toch nog de tuinmannen.

Tuingeluk:

Kent u de vier basisvoorwaarden van tuingeluk? Lees ze op de pagina tuinrenovatie. U kunt voor meer informatie hierover ook het boekje “Tuingeluk” bij ons aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op